Följ oss på Facebook

Arrangemang

Välkommen till en unik upplevelse!

I mer än 25 år har vi arbetat med historiska upplevelser i många olika former. Fotevikens Kulturcenter kan erbjuda spännande och givande arrangemang i samarbete med Historisk Mat & Event, Fotevikens Museum, Höllvikens Bygdegård, Smokey Barbecue & Pickles, Höllviken catering, Fotevikens Stugby och Musikföreningen Vinyl!
 

Fotevikens Museum restaurang

Fester och Högtider

En plats med en gedigen historia för livets alla stunder. Njut av vår vackra utsikt och förtrollande atmosfär. Vi på Fotevikens Kulturcenter har mångårig erfarenhet av fester och tillställningar, bröllop, födelsedagar, släktkalas, möhippa/svensexa. Tillsammans skräddarsyr vi ditt arrangemang och ser till att ni får en upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet.

På området finns även Höllvikens Catering och restaurangen Smokey Barbecue & Pickles som kan tillhandahålla god mat till er tillställning. Kontakta oss för mat, menyer och erbjudanden på telefon 040 330 805 eller på e-post info@smokeyfood.se eller info@hollvikenscatering.se.

 

Konferens vid Foteviken

Konferens, kick-off, säljmöte i unik miljö

Bara på Fotevikens Kulturcenter kan du njuta av historiens rungande vingslag samtidigt som du konfererar i en unik miljö precis vid den skånska kusten. De härliga vyerna ger en fantastisk energikick och får dig att minnas din konferens långt efter besöket på Foteviken. 

 

Gille i Höllvikens Bygdegård

Vikingagille i samarbete med Fotevikens museum

Kvällen börjar med mingel och ett litet glas mjöd som välkomstdrink. Sedan sätter vi oss till bords och ser på hur maten bärs in och dukas upp. Njut av stämningen, skåla med dina bordsgrannar och stäm in i sång.
Vikingapersonal kommer finnas på plats hela kvällen och er vikingavärd berättar gärna en saga eller två.

I Vikingagillet ingår historisk klädsel, tidsenlig dukning, ett litet glas mjöd, vikingabuffé, kaffe/te, en starköl/ett glas vin till middagen, personal och vikingavärd.

Min 20 personer

Historiska lekar och tävlingar

Teambuildingaktiviteter:
sammanhållning och stämning på topp

  • En levande historisk guidning av Vikingastaden, ca 45 min (i samverkan med Fotevikens Museum och Höllvikens Bygdegård).

  • Historisk kamp och vikingatidalekar, som utmanar din balans, precision och styrka.

  • Arrangemangspaketet, den totala teambuilding-aktiviteten där du går ”all in”, med historisk klädsel, välkomstdryck (alkoholfri), guidad tur, historisk kamp och vikingatida lekar.

Minimum antal för bokning: 20 personer

 

Tinghöll - total fokus tillsammans och ett minne för livet

Tinghöll är det historiskt mest viktiga huset i Fotevikens museum historiska vikingamiljöer, speciellt utformat för ting och gästabud. Här kan du också likt kungen på vikingatiden samla ditt team för en unik tillställning. Platsen tar er tillbaka i tiden, får er att stanna upp och njuta av den rustika miljön och den sprakande elden. En perfekt miljö för att förankra och förstärka verksamhetens mål, samt när något ska firas extra mycket.

I Tinghöll passar det också utmärkt att arrangera ett riktigt vikingagille med mat inspirerad från vikingatiden och från platsen i sig.

Max 40 personer får plats.

 

Guidad tur i Fotevikens Museum

Föreningar och Grupper

Vår partner Fotevikens Vikingamuseum erbjuder föreningar, organisationer, bussgrupper med flera att samlas med ett mycket spännande och givande guidkoncept. Till detta erbjuds  till exempel en fika, lättare lunch eller varför inte en spännande vikingainspirerad måltid. Vi skräddarsyr allt efter era önskemål och .

Guidning för grupper, ca 45 min.
Minimum antal för bokning: 20 personer
Mer information och bokning.

Guidning för bussturer, ca 30 min.
Minimum antal för bokning: 30 personer
Mer information och bokning.

Och mycket mer!

 

Hyra lokal för egen fest eller tillställning? Se vad vi har att erbjuda här.

Kontakta oss direkt, så hjälper vi gärna till att skapa ditt eget unika arrangemang.
För mer information och offerter, kontakta oss på:

Telefon: 040-330805
E-post: bokning@kulturcenter.se

Personalinloggning