Följ oss på Facebook

Äta

 

Smokey Barbecue & Pickles

En ny barbecuerestaurang efter förebild från Texas som har öppnat nu i Påsk 2020 i Höllviken. Vår vedeldade Myron Mixon-smoker blir hjärtat i verksamheten. I den förbereder vi köttet i upp till 20 timmar så det blir saftigt och välkryddat.

Vi kommer att erbjuda äkta Texas BBQ. På vår meny finns amerikanska klassiker och traditionella grillrätter från kolgrillarna men vi kommer också att grilla fräscha grönsaker från lokala odlare.

Se hemsidan för mer information.

Smokeys Skafferi

Smokey’s skafferi, eller kort och gott Skafferiet, är vår lilla butik i anslutning till Smokey Barbecue & Pickles. Här kan du köpa våra egna och andras produkter. Picklat, fermenterat, verktyg och annat. Sortimentet kommer att utvecklas över tid. Vi öppnar Smokey’s Skafferi redan den 2:e januari och kommer då erbjuda en del rätter från Smokey BBQ & Pickles meny.

Se hemsidan för mer information.

Museets Bistro & Café

Museumrestaurangen ligger i Fotevikens Museums entrébyggnad. Den fungerar som bistro under sommarsäsongen med enklare mat.

Vi har fullständiga rättigheter. Kan även bokas i samband med arrangemang.

Se hemsidan för mer information.

Höllvikens Catering

Vi finns invid  Höllvikens Bygdegård där vi delar vårt fina kök med Smokey BBQ & Pickles. Vi erbjuder kreativ och varierad catering till både privatpersoner och företag. Genom lång erfarenhet av restaurangbranschen och catering, vågar vi säga att vi har det som krävs för att göra maten till just ditt arrangemang.

Vi har en speciell kärlek för mat från hela Medelhavsområdet, vilket avspeglas i våra olika bufféer. Men vårt stora problem är att vi egentligen gillar mat från världens alla hörn – och då måste vi ju naturligtvis ha en del sådant med i menyn också.

Se hemsidan för mer information.

Personalinloggning